Γνωρίζει Κάποιος να μου πει τι πέτρωμα είναι αυτό?
Όπου και να το σπάσεις είναι το ίδιο. Νικελ.
Επίσης με οξυγόνο δεν καίγεται δεν παθαίνει τίποτα.
-
Πέτρωμα?
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 152 -
Πέτρωμα?
Τακάκι ασπίδας διαστημόπλοιου?
Περίεργο μου φαίνεται να αντέχει στο οξυγόνο? τόσο πυρίμαχο? Δεν κοκκινίζει?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 10 χρόνια Φήμη: 3,818 | Δημοσιεύσεις: 9,297 -
Πέτρωμα?
Μπορεί να είναι κάποιος πολύτιμος ή ημιπολύτιμος ακατεργαστος λίθος. Γνωμη μου να πας σε κάποιον ειδικό να το δει…
πριν 10 χρόνια Φήμη: 53 | Δημοσιεύσεις: 422 -
Πέτρωμα?
Μπορεί να είναι κάποιος πολύτιμος ή ημιπολύτιμος ακατεργαστος λίθος. Γνωμη μου να πας σε κάποιον ειδικό να το δει…
Λίθος με μεταλλική χροιά και στιλπνότητα?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 10 χρόνια Φήμη: 3,818 | Δημοσιεύσεις: 9,297 -
Πέτρωμα?
Μου μοιάζει για γαληνιτη. Αν είναι βαρύτερο από ένα ίδιο σε όγκο κομμάτι σίδερο πιθανά να είναι. Τώρα με το οξυγόνο έχω μια ένσταση. Μπορεί να περιέχει και βλοφθαρμιο. Έχει σχισμο ? Δηλαδή βλέπεις να μπορεί να διαχωριστεί να κοπεί σε ορισμένες επιφάνειες? Μου φαίνεται ότι είναι κρυσταλομενος στο κυβικό σύστημα.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 269 -
Πέτρωμα?
Δεν θυμάμαι να κοκκινίζει. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
υπάρχει και αυτός …φαίνεται να έχει και σαν χρυσό επάνω.πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 152 -
Πέτρωμα?
Μου μοιάζει για γαληνιτη. Αν είναι βαρύτερο από ένα ίδιο σε όγκο κομμάτι σίδερο πιθανά να είναι. Τώρα με το οξυγόνο έχω μια ένσταση. Μπορεί να περιέχει και βλοφθαρμιο. Έχει σχισμο ? Δηλαδή βλέπεις να μπορεί να διαχωριστεί να κοπεί σε ορισμένες επιφάνειες? Μου φαίνεται ότι είναι κρυσταλομενος στο κυβικό σύστημα. Πάντως από μακριά δε γίνεται. Πρέπει να βρεις κάποιο γεωλόγο κοιτασματολογο. Μη το δώσεις όμως. Και πολύτιμο μέταλλο να μην είναι που δεν είναι επειδή είναι ιδιόμορφο κρυσταλομενο και αρκετά μεγάλο μπορεί να έχει αρκετά χρήματα. Υπάρχουν άτομα που εμπορεύονται ορυκτά και μεταλλευματα για μουσεία φυσικής ιστορίας γεωλογικά μουσεία ή ιδιωτικές συλλογές.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 269 -
Πέτρωμα?
Από αυτό που βλέπω δίνει μεγάλη περιεκτικότητα σε σιδηροπυρίτη?
Δεν νομίζω όμως να αντέχει στο οξυγόνο!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πέτρωμα?
@gpr:
Μου μοιάζει για γαληνιτη. Αν είναι βαρύτερο από ένα ίδιο σε όγκο κομμάτι σίδερο πιθανά να είναι. Τώρα με το οξυγόνο έχω μια ένσταση. Μπορεί να περιέχει και βλοφθαρμιο. Έχει σχισμο ? Δηλαδή βλέπεις να μπορεί να διαχωριστεί να κοπεί σε ορισμένες επιφάνειες? Μου φαίνεται ότι είναι κρυσταλομενος στο κυβικό σύστημα.
Είναι ποιο ελαφρύ από ένα κομμάτι σίδηρο στον ίδιο όγκο.δεν έχει ρωγμές.
Πέτρωμα?
Από αυτό που βλέπω δίνει μεγάλη περιεκτικότητα σε σιδηροπυρίτη?
Δεν νομίζω όμως να αντέχει στο οξυγόνο!Δεν το έκαψε για πολύ με οξυγόνο
Πέτρωμα?
Κρύσταλλος σιδηροπυρίτη είναι. Το ίδιο και το άλλο κομμάτι. Ο χρυσός δεν έχει κρυσταλλική δομή, αλλά πιθανόν να βρεθεί σε ίδια περιοχή με κρυσταλλικά πετρώματα, ιδιαίτερα χαλαζία.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 2,375