Παιδιά τα φώτα σας, έχω το παραπάνω ράδιο ενισχυτή Home theater και είναι ελάχιστα δουλεμένο είναι βέβαια δεκαετίας έχω το εξής πρόβλημα: Δεν εποικοινωνεί το τηλεκοντρόλ με τη μονάδα το πήγα σε ένα φίλο μου τσεκάρισε το κοντρόλ και δουλεύει κανονικά εκμπέμπει σωστά κλπ. Αν δεν βρούμε άκρη και το παρατήσω υπάρχει τίποτα μέσα που να χρησιμεύσει στο χόμπυ μας ή πάει υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, δυστυχώς δεν έχω γνώσεις ηλεκτρονικών οπότε ότι μου πείτε θα κάνω ευχαριστώ….
-
MEDION MD-7443
Eπειδη δεν ξερω πως τσεκαρε το τηλεκοντρολ-πολλοι το βαζουν διπλα απο ενα ραδιοφωνο στα μεσαια για να ακουσουν την ταλαντωση του κρυσταλου.- αυτο ομως σου δειχνει οτι δουλευει το κυκλωμα,οχι οτι εκπεμπει τις υπερυθρες,αν πχ. εχουμε κομενο ποδαρακι στο led δεν θα το καταλαβει.
ενας απλος τροπος για να τσεκαρουμε μονοι μας ενα τηλεκοντρολ με υπερυθρες αν δουλευει-αν εκπεμπει - ειναι να κοιταξεις το led που κανει την εκπομπη μεσα απο μια ψηφιακη φωτογραφικη καμερα…ακομα και την καμερα του κινητου σου. θα το δεις να αναβοσβηνει στον ρυθμο των παλμων που στελνει. αν δεν αναβοσβηνει σημαινει οτι δεν δουλευει.οτι δεν εκπεμπει. ουτε εργαλεια ουτε οργανα χρειαζονται. με το κινητο σου μπορεις να το τσεκαρεις...
χωρις το τηλεκοντρολ δουλευει η συσκευη? η εχει καποιο αλλο προβλημα? -
MEDION MD-7443
Eπειδη δεν ξερω πως τσεκαρε το τηλεκοντρολ-πολλοι το βαζουν διπλα απο ενα ραδιοφωνο στα μεσαια για να ακουσουν την ταλαντωση του κρυσταλου.- αυτο ομως σου δειχνει οτι δουλευει το κυκλωμα,οχι οτι εκπεμπει τις υπερυθρες,αν πχ. εχουμε κομενο ποδαρακι στο led δεν θα το καταλαβει.
ενας απλος τροπος για να τσεκαρουμε μονοι μας ενα τηλεκοντρολ με υπερυθρες αν δουλευει-αν εκπεμπει - ειναι να κοιταξεις το led που κανει την εκπομπη μεσα απο μια ψηφιακη φωτογραφικη καμερα…ακομα και την καμερα του κινητου σου. θα το δεις να αναβοσβηνει στον ρυθμο των παλμων που στελνει. αν δεν αναβοσβηνει σημαινει οτι δεν δουλευει.οτι δεν εκπεμπει. ουτε εργαλεια ουτε οργανα χρειαζονται. με το κινητο σου μπορεις να το τσεκαρεις...
χωρις το τηλεκοντρολ δουλευει η συσκευη? η εχει καποιο αλλο προβλημα?Tο τσεκάρισε σε εργαστήριο είναι σχετικός και μου είπε ότι είναι εντάξει… Ναι δουλεύει κανονικά μόνο που δεν μπορείς να μπείς στο μενού να βάλεις παραμέτρους όλα τα πάντα γίνονται από εκεί είναι άχρηστο χωρίς αυτό!!!!
-
MEDION MD-7443
τοτε φιλε μου αν το λυπασαι το μηχανιμα, σε εναν ηλεκτρονικο να δει την βαση (Home theater).
Το έχω στείλει και περιμένω να το δεί μου είπε μέχρι τέλους εβδομάδας θα ξέρω ναί ή όχι το θέμα είναι αν μου πεί δεν γίνεται τι μπορούμε να βγάλουμε απο μέσα αξίζει κάποιο εξάρτημα να κρατήσω..