Εχετε ορεξη να "κατεβασεται" ολα τα τευχη του ελληνικου Ελεκτορ?
http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=24611.0
-
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
πριν 14 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
φιλε να εισαι καλα
τα κατεβαζω
παντα ηθελα να τα εχω
φιλικα τακιςπριν 14 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 190 -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
μηπως ειναι ευκολο καποιος να ξανανεβασει
ολα τα τευχη απο το Ελληνικο Ελεκτορ ?
σας παρακαλω ,τα χρειαζομαι
πριν 13 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 14 -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
GoldHunter γεια σου το πρωτο αρχειο που ηταν PDF κατεβηκε τελεια τα επομενα τρια δεν κατεβενουν με τιποτα. ολη την ημερα προσπαθω και με βγαζει μετα απο 1 ωρα οτι ειμαι εκτος χρονου. εγω ειμαι και εκτος τοπου αλλα τι να κανουνε αυτα εχει η ζωη.
πριν 13 χρόνια Φήμη: 19 | Δημοσιεύσεις: 2,831 -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
Λες για τα wupload??
Εγω κανονικα τα κατεβαζω.
Εχει κανεις το ιδιο προβλημα??
25 Γιγα αρχεια μονο για τα ελεκτορ …για να τα ανεβασω αυτα με την ταχυτητα που εχω ...ζησε Μαι μου να φας τριφυλλι...παρακαλω οποιοι αλλοι τα εχουν κατεβασει να βοηθησουν και να τα ξανα-ανεβασουν.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 13 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
Λες για τα wupload??
Εγω κανονικα τα κατεβαζω.
Εχει κανεις το ιδιο προβλημα??
25 Γιγα αρχεια μονο για τα ελεκτορ …για να τα ανεβασω αυτα με την ταχυτητα που εχω ...ζησε Μαι μου να φας τριφυλλι...παρακαλω οποιοι αλλοι τα εχουν κατεβασει να βοηθησουν και να τα ξανα-ανεβασουν.χιτσ μι χιτσ κουρου καϊμακι ελεγε η γιαγια μου
πριν 13 χρόνια Φήμη: 19 | Δημοσιεύσεις: 2,831 -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
Να τα γραψω σε κανενα σιντι να στα στειλοοοοο..καιιιι μετα εσυ ανεβαζε τα στο φορουμ ή αντεγραψε τα και στειλε σε πασα ενδιαφερομενο;;
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 13 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΚΤΟΡ
Να τα γραψω σε κανενα σιντι να στα στειλοοοοο..καιιιι μετα εσυ ανεβαζε τα στο φορουμ ή αντεγραψε τα και στειλε σε πασα ενδιαφερομενο;;
δεν εχω προβλημα οι ελευθερες ωρες μου ειναι απεριορηστες καθαρισε λιγο τα ΠΜ γιατι φουλαρανε και δεν μπορω να σου στηλω τη διευθυνση!
πριν 13 χρόνια Φήμη: 19 | Δημοσιεύσεις: 2,831