poios o rolos tou atmega 8518l se ena kikloma lrl?
-
Atmega 8518
μαλλον atmega8515, εχει display? το πιο πιθανο, κανει χρεη 555
βαλε στο περιπου το κυκλωμα να σου πω ακριβως.πριν 12 χρόνια Φήμη: 320 | Δημοσιεύσεις: 635 -
Atmega 8518
μαλλον atmega8515, εχει display? το πιο πιθανο, κανει χρεη 555
βαλε στο περιπου το κυκλωμα να σου πω ακριβως.ειναι κυκλωμα για LRL αυτο? η καμια λαλακια μου δωσαν…
πριν 12 χρόνια Φήμη: 27 | Δημοσιεύσεις: 1,369 -
Atmega 8518
Κατα 90% ειναι datalogger μικροαναλογικου σηματος χωρις φιλτρο!
πριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
Atmega 8518
Οχι εκανα λαθος…..τωρα ειδα τα ποδαρακια του avr.......χρονιστης ειναι
Atmega 8518
αντρεα ειναι κατι τετοιο? http://www.delta-t.co.uk/product-display.asp?id=PR2%20Product&div=Soil%20Science
Atmega 8518
Οχι εκανα λαθος…..τωρα ειδα τα ποδαρακια του avr.......χρονιστης ειναι
αντρεα καντο λιγο στα χοριατικα….ti λαλακια ειναι ολο το κυκλωμα....
Atmega 8518
αντρεα καντο λιγο στα χοριατικα….ti λαλακια ειναι ολο το κυκλωμα....
Εαν δεν γνωριζω τον κωδικα….δεν ξερω τι κανει στην εισοδο/εξοδο.
Φενεται διακριτα οτι εχει δυο μπουτον σε εισοδους /εξοδους που χρησιμοποιουμε οταν θελουμε να χρονισουμε εσωτερικα τον avr...λογικα το ενα ειναι reset....και το αλλο ενεργοποιοι τον χρονισμο <δεν γνωριζω ...υποθετο>
Η μνημη που παρεχει ο συγκεκριμενος μικροελεκτης μπορει να χρησιμοποιηθει και για data logger....<ενημερωτικα>
Μπορει το κυκλωμα να μην ειναι λαλακια φιλε μου....που το βρηκες??? θα με ενδιεφερε να μαθω ακριβως για ποιον λογο δεν εχει φιλτρα σε δηλωμενη εισοδο στον avr.....διοτι μπορει ...εαν και εφοσον , να δουλευει fgm !
Με λιγα λογια μαγνητομετρο <flyx>......απο αερα η γη<λεω εγω>
Ενδιαφερων αυτο που εβαλες.....απο που εαν επιτρεπετε?
Εαν δω τον κωδικα θα σου πω περι τινος προκειτε....τωρα απλα εικασιες κανουμε</flyx>πριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
Atmega 8518
σακη αυτα που βλεπω ολο λαλακιες ειναι,το 8518 δεν υπαρχη και η τροφοδοσια σε αυτην την σειρα ειναι λαθος
για ριξτο ολοκληρο το σχεδιο να γελασουμε λιγοπριν 12 χρόνια Φήμη: 433 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Atmega 8518
κουλαρισε μερακλη στριψε αλλοιως θα βρεις
πριν 12 χρόνια Φήμη: 433 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Atmega 8518
Τα παντα μπορει να ειναι…..ακομα και θερμομετρο! Εαν δεν μπει ολοκληρομενο η ο κωδικας του δεν μπορουμε να ξερουμε τι ειναι
Atmega 8518
καλα ρε τρελλαμενε πανε μια βολτα απο εδω και δειξτο μου
www.atmel.comπριν 12 χρόνια Φήμη: 433 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Atmega 8518
8518L
http://www.mm24.gr/microcontroller/atmel-atmega-8518l.html
KAI 8515
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/80276/ATMEL/ATMEGA8515.html
Atmega 8518
σακη αυτα που βλεπω ολο λαλακιες ειναι,το 8518 δεν υπαρχη και η τροφοδοσια σε αυτην την σειρα ειναι λαθος
για ριξτο ολοκληρο το σχεδιο να γελασουμε λιγοπαρη ετσι μου το δωσαν..με την προϋπόθεση πως ειναι κυκλωμα απο LRL..και στο +IN και -ΙΝ κοτσαρουμε βεργες..και στο ΤΗ + - γινετε reset.
με το δικο μου υδραυλικοσκεπτικο ολο και καπιοα λαλακια θα εβαζα στα λοιπον σβισμενα υλικα..τι θα εβαζα? αν ηξερα τι κυκλωμα ειναι κατι θα σκεφτομουν και ας ηταν και λαθος..μονο και μονο για πειραματισμο..:36_17_1:
Atmega 8518
Εαν δεν γνωριζω τον κωδικα….δεν ξερω τι κανει στην εισοδο/εξοδο.
Φενεται διακριτα οτι εχει δυο μπουτον σε εισοδους /εξοδους που χρησιμοποιουμε οταν θελουμε να χρονισουμε εσωτερικα τον avr...λογικα το ενα ειναι reset....και το αλλο ενεργοποιοι τον χρονισμο <δεν γνωριζω ...υποθετο>
Η μνημη που παρεχει ο συγκεκριμενος μικροελεκτης μπορει να χρησιμοποιηθει και για data logger....<ενημερωτικα>
Μπορει το κυκλωμα να μην ειναι λαλακια φιλε μου....που το βρηκες??? θα με ενδιεφερε να μαθω ακριβως για ποιον λογο δεν εχει φιλτρα σε δηλωμενη εισοδο στον avr.....διοτι μπορει ...εαν και εφοσον , να δουλευει fgm !
Με λιγα λογια μαγνητομετρο <flyx>......απο αερα η γη<λεω εγω>
Ενδιαφερων αυτο που εβαλες.....απο που εαν επιτρεπετε?
Εαν δω τον κωδικα θα σου πω περι τινος προκειτε....τωρα απλα εικασιες κανουμε</flyx>αντρεα μου το δωσαν..οπως μου το δωσαν ετσι ανεβηκε..μου το εδωσε ενας που εχει μαγαζι με ηλεκτρονικα απο εκει που ψωνιζω..
Atmega 8518
αντρεα μου το δωσαν..οπως μου το δωσαν ετσι ανεβηκε..μου το εδωσε ενας που εχει μαγαζι με ηλεκτρονικα απο εκει που ψωνιζω..
Το σχεδιο μονο σου εδωσε η και κατασκευη;
πριν 12 χρόνια Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4,127 -
Atmega 8518
Εαν δεν εχεις τον κωδικα η το λεγομενο hex* αρχειο δεν λειτουργει η κατασκευη! Πες του οτι λειπει το hex…να στο δωσει και βλεπουμε ακριβως τι ειναι! το τρεχουμε εικονικα και βλεπουμε τι.....κανει
πριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354