ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΕΑΡ FM? 50 H 100 WATT? Η ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ BLY89 ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ? ΕΧΩ PLL ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ…....
-
LINEAR FM
Που τα θυμήθηκες αυτά τώρα ερε τη μου θύμισες πάω στη αποθήκη να ψάξω να βρω τον τριβαθμιο που είχα στα νιάτα μου
πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 326 -
LINEAR FM
τσαπάκο μάλλον μας έχουν πιάσει οι τεμπελιές μας και ξυνόμαστε :36_11_5:
θα χεσκονίσω έναν μεσαίατσίδικο με κάτι 4cx που εχω και εγώ άμα πέφτει το βαρομετρικό να με πιάνουν όλα τα ψαχτήρια και όλα τα γκολτενγκάνια :36_8_8:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.πριν 13 χρόνια Φήμη: 126 | Δημοσιεύσεις: 7,102 -
LINEAR FM
Θα μαυρίσουν όλες η τηλεοράσεις στο χωριό αντί να βλέπουν μπάλα θα ακούν κλαρίνα ορέ γλεντιά
LINEAR FM
καλυτερα τα κλαρίνα από τα μόνιμα πέτρα που αναγγέλουν όλη μέρα στην τηλεόραση, θα έχουν και κέφι!!!! :8_2_96:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.πριν 13 χρόνια Φήμη: 126 | Δημοσιεύσεις: 7,102 -
LINEAR FM
καλυτερα τα κλαρίνα από τα μόνιμα πέτρα που αναγγέλουν όλη μέρα στην τηλεόραση, θα έχουν και κέφι!!!! :8_2_96:
Αφηστετο σημερα να δουμε τους αγωνες ρε και απο αυριο τις μαυριζετε
χαχαχαχαχαχαχπριν 13 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,598 -
LINEAR FM
εχω ενα με το MRF 317 σταθεροποιιμενο τροφοδοτικο βατομετρο κ αντεχει κ σε πολλα στασιμα το MRF ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ το τροφοδοτικο 12,5 αμπερ μεχρι 32 volt
πριν 13 χρόνια Φήμη: 31 | Δημοσιεύσεις: 724 -
LINEAR FM
ωχ φωτιες που αναψατε. εχω και εγω κανα 2 και καθονται αλλα χωρις τα λινεαρ.
τσαπι γιατι δεν φτιαχνεις ενα ?πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 283 -
LINEAR FM
τσαπενιε ασε τωρα περι σταθμου και μολογα σε ποια συχνοτητα εχεις μυριστει οτι κανει κουκου.
πριν 13 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 2,754 -
LINEAR FM
ωχ φωτιες που αναψατε. εχω και εγω κανα 2 και καθονται αλλα χωρις τα λινεαρ.
τσαπι γιατι δεν φτιαχνεις ενα ?Βαιο σου βρίσκεται καμιά λάμπα el 504 και καμιά 6146 γιατί από ότι βλέπω τώρα που τον ξεσκόνισα μετά από 20 χρονακια μου φαίνονται πεσμένες :5_2_2::5_2_2::5_2_2:
LINEAR FM
ερε γλεντια! θα ξανανοιξω το σταθμο! 13 χρονων τον ειχα, δουλευα με PLL CDM ELECTRONICS, και λινεαρ 50 βαττ και επιανε σε ολα τα γιαννενα, τον ειχα με την παρεα μου 5-6 χρονια πηγενε η μα. . . .ια συννεφο! αφου δε μασ ειχαν χωσει μεσα τοτε. . . αλλα το PLL ηταν πολυ καλο και λινεαρ και δεν ειχε καθολου αρμονικεσ, αλιωσ σιγα μη τη γλυτοναμε! νικοσλαμ το πουλασ το παραπανω εργαλειο που ειπεσ? εχει και PLL μαζι?
πριν 13 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 1,305 -
LINEAR FM
εγω λαμπες αλλες δεν εχω εχουν φτασει και αυτες την ανηφορα .η 504 εχει 36 ευρω.
αν θες να κοιταξω και να σε πω παλικαριμου.πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 283 -
LINEAR FM
αρισβελ να φτιαξω αλλα που να το πετυχω καλα, θα εχει αρμονικεσ σιγουρα. γιωργη για ποιο ενωεισ για συχνωτητα?
LINEAR FM
εγω λαμπες αλλες δεν εχω εχουν φτασει και αυτες την ανηφορα .η 504 εχει 36 ευρω.
αν θες να κοιταξω και να σε πω παλικαριμου.Για δεστο και θα τα πούμε. Τι φωτιές μας αναψε μετά από τόσα χρονιά καλά δεν ήταν ξεχασμένος στην αποθήκη το βλέπω εγώ απόψε θα αδειάσω καμιά μπουκάλια τσίπουρο για να θυμηθούμε τα παλιά όμορφα νιάτα σκάτα γεράματα που λέει και μια παροιμία στο χωριό μου
LINEAR FM
Ρε παιδιά τι μου θυμίσατε
Και εγώ παλιός ερασιτέχνης ήμουν , Έχω ένα μηχάνημα στα μεσαία από το 1978 . Αλλά μου λείπει ένας αερόφυλλος 1000 pf
Μήπως έχει κανένας???????????????
πριν 13 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 105 -
LINEAR FM
καλα.
παραμυθαδεςμου εσεις!ρε μολογα σε ποια συχνοτητα θα φτιαξεις μηχανημα για μεταλλα?
πριν 13 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 2,754 -
LINEAR FM
καλα.
παραμυθαδεςμου εσεις!ρε μολογα σε ποια συχνοτητα θα φτιαξεις μηχανημα για μεταλλα?
Απογονε μεσεα και ση εγω ουτε θημαμε σε πιο παταρι βρησκετε
αν θημαμε καλα τα νουμερα δουλεβε με λυχνιες εξελεξ 36 , παντος της λυχνιες στοκ καπου της εχω ακομα .πριν 13 χρόνια Φήμη: 38 | Δημοσιεύσεις: 7,276 -
LINEAR FM
τετοιο πυκνωτη δυσκολα θα βρεις το σημερον φιλε μου.
στο ιντερνετ υπαρχει τροπος κατασκευεις και υπολογισμου για home made κατασκευηπριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 283 -
LINEAR FM
εγω ειχα φτιαξει χειροποιητο 1500 πφ με αλουμινοφιλα, αλλα δε δουλευε και πολυ ομαλα, για εναν φιλο που τον ηθελε για τετοια δουλεια. τι μηχανημα να φτιαξω ρε γιωργη δεν εχω κατι κενουργιο, με το αγγλικο παιδευομαι προσ το παρον, και οτι βγει
LINEAR FM
το βλέπω εγώ απόψε θα αδειάσω καμιά μπουκάλια τσίπουρο
Ολα μονος τα πινεις ετσι αμα ειναι για τσιπουρο δεν λες τιποτα καλαααααααααααα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 13 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694