πως μπορω στο παρακατω σχεδιακι να ρυθμισω τις τιμες του ρευματος οπου θελω εγω να αναψει το λαμπακι στον ανιχνευτη κατωφλιου η το αντιθετο?
-
Threshold detector
πως μπορω στο παρακατω σχεδιακι να ρυθμισω τις τιμες του ρευματος οπου θελω εγω να αναψει το λαμπακι στον ανιχνευτη κατωφλιου η το αντιθετο?
Η ταση εισοδου ειναι Vzenner + 1/3 Vdd .Εαν ειναι μικροτερη αναβει το λαμπακι , εαν μεγαλυτερη σβηνει
ευχαριστω
πριν 11 χρόνια Φήμη: 58 | Δημοσιεύσεις: 1,702 -
Threshold detector
Αυτο το καταλαβα το θεμα ειναι αν γινετε πχ να επιλεξω εγω σε τι τασεις να.ανβοσβηνει
πριν 11 χρόνια Φήμη: 243 | Δημοσιεύσεις: 2,395 -
Threshold detector
Αυτο το καταλαβα το θεμα ειναι αν γινετε πχ να επιλεξω εγω σε τι τασεις να.ανβοσβηνει
Αλαζεις την zenner, αναλογα τι ταση θελεις
ευχαριστω
Threshold detector
Η σκεψη μου ειναι η εξης,εχεις ενα δεκτη βλφ τυπου γκαν καλα συντονισμενο,αν μπορεις να υπολογισεις την μεταβολη της συχνοτητας στον θαμμενο χρυσο τοτε με μια σωστη ρυθμιση στον ανιχνευτη κατωφλιου εισαι κομπλε,αλλα θελει πολυ υπολογισμο
Threshold detector
http://www.seekic.com/circuit_diagram/555_Circuit/555_tri_state_acousto_optic_logic_pen_circuit.html
πριν 11 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 1,574 -
Threshold detector
Βασιλη ωραιο κυκλωματακι να σε καλα,.
Threshold detector
Η σκεψη μου ειναι η εξης,εχεις ενα δεκτη βλφ τυπου γκαν καλα συντονισμενο,αν μπορεις να υπολογισεις την μεταβολη της συχνοτητας στον θαμμενο χρυσο τοτε με μια σωστη ρυθμιση στον ανιχνευτη κατωφλιου εισαι κομπλε,αλλα θελει πολυ υπολογισμο
Βαλε ενα freq to Volt converter πριν , και μετα διαλεξε την ταση της zenner
ευχαριστω
Threshold detector
http://www.seekic.com/circuit_diagram/555_Circuit/555_tri_state_acousto_optic_logic_pen_circuit.html
Το htd στο κυκλωμα λεντακι ειναι?δεν το καταλαβα
πριν 11 χρόνια Φήμη: 243 | Δημοσιεύσεις: 2,395